Verified

korrupsion

  • Prishtinë
  • Government
  • 21.01.2013

QE SA HER TU SHKRU PO SISH ASGJE PUNA E JUVE E JU KAN TREGU NJERZIT PER TENDERIN N.N TE CILLIN E KA MARR NJE FIRM E CILLA SE PLOTSON AS NJE KRITER E KUR FORMA SI E KA MARR TE TREGON SA MJETE JAU KA DHAN NE MINISTRI EDHE VET NGRITJA E QMIMIT DIHET SI PO THOT JAKUP KRASNIQI PEJ AJROPLANI MA MIR JU BJEN ME HJEK KET VEBFAQE KREJT SE EDHE SJAN NJERZIT E SIGURT AS ME RAPORTU SE PO DOKET PUNA E SHTETIT TON PO KUR TE MERR VESH EULEKSI E DINI QKA KA NDISH ME KIT TENDER.

Comments

  • Fatmir Aliu 2013-01-27 21:52:26
    I nderuar. Falemnderit per porosite tuaja te deritashme. Shpresoj se keni pasur rastin te shikoni portalin tone www.gazetajnk.com ku postojme te gjitha hulumtimet qe bejme pas denoncimeve te njerezve te vullnetit te mire per keqperdorimet qe ata i hasin ne jeten e tyre te perditshme. Nje prej njerezve te tille si ju me kurajo, ka bere nje denoncim me heret per ceshtjen e liqenit artificial ne Mitrovice, te cilin e kemi percjelle me shume seriozitetet, sic bejme zakonisht. Per shkak te vellimit te puneve ne terren, nuk arrijme qe t'i pergjigjemi me kohe te gjithe denoncuesve, dhe per kete kerkoje falje, meqe eshte kulture elementare. Pa dashur qe te hyje ne detaje tjera, ju lusim qe te shikoni kete lidhje (link) dhe lexoni shkrimin e bere per problematiken qe paraqisni http://gazetajnk.com/?cid=1,978,4063 Ne rast se mendoni qe ketij shkrimi i duhet shtuar ndonje element i ri, te cilin ju mund te na ndihmoni, atehere na shkruani prapa dhe do te hulumtojme tutje kete shqetesim tuajin. Miqesisht, F. Aliu

Leave a comment

Kallxo.com Platforma online www.kallxo.com është projekt i përbashkët i organizatave Internews Kosova, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese dhe Agjensionit Kundër Korrupsion, i mbështetur financiarisht nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim UNDP. Platforma ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës, apo rrezikimit të interesave të përgjithshme. Identiteti i qytetarëve të cilët raportojnë do të mbetet konfidencial dhe do të ruhet nga ekipi i www.kallxo.com, pa marrë parasysh a i kanë dhënë apo jo këta qytetarë shënimet lidhur me identitetin e tyre

Si të raportojmë? KALLXO ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës

Kako da prijavimo?KALLXO pruža mogućnost svim građanima Kosova da prijavljuju slučajeve korupcije, organizovanog kriminala, prevare, sukoba interesa, kao i sve druge slučajeve zloupotrebe službenog položaja, nemara, nerada, ugrožavanja prava kosovskih građana, ili ugrožavanja opštih interesa

How to report?kallxo.com provides the possibility for all Kosovo citizens to report cases of corruption, organized crime, fraud, conflicts of interest, and other cases of abuses of official capacity, neglect, inaction, infringement of rights of Kosovo citizens, or infringement of general interests