Verified

Manipulim

  • Prishtinë
  • KEK-KEDS
  • 03.04.2013

Pershendetje Jeta Xharra, deshta qe t'jau baj ni pytje sektrorit per pranim te puntorve ne korporaten energjetike te Kosoves, si osht e mujshme qe me fakultet mos me pas drejt me apliku me punu , e ata me shkoll te mesme po, ata po se e kane shkollen e mesme e na me fakultet na nuk paskemi shkoll mesme, Kisha pas deshire ti pysesh qata organizator qe kund ne bote ne rruzull toksor nuk nin as nuk sheh si ktu. Je me fakultet.. nuk ban me konkuru n'at vend te punes sepse ai vend eshte veq per me shkolle te mesme. Po mire, nese ata inxhiniera kane frike me mar punetor me fakultet per arsye te rrezikut te tyre te punes qe deri neser mos me apliku kishe per pozite ma nalt.. me jau rreziku drejtorave poziten qe gjysa jane pa shkolla te mesme, hiq veq me ka dy vjet shkolle te mesme e i kane ngrite veq pse ka stazh te punes, Si psh NN qe e kishin ba inxhinjer, kurse ai njeri se ka as shkollen e mseme te perfundume krejt.. veq nese e ka ble ,se per fakultet nuk vjen shprehje. Kisha pas deshire t'i pyesesh se pse na me fakultet s'kemi te drejte me konkuru ku neve na pelqen, dhe mos harro nje biondine ne zyren numer NN ose XX mos gabofsha, kati dyte per burime njerzore, pse thuj nuk ftohen as ne interviste e as qe vijne ne shprehje me u pranu kush eshte me fakultet, kur me vet deshir disa persona kane apliku ne atw vend te punes. Flm per mirkuptim

Kallxo.com Platforma online www.kallxo.com është projekt i përbashkët i organizatave Internews Kosova, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese dhe Agjensionit Kundër Korrupsion, i mbështetur financiarisht nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim UNDP. Platforma ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës, apo rrezikimit të interesave të përgjithshme. Identiteti i qytetarëve të cilët raportojnë do të mbetet konfidencial dhe do të ruhet nga ekipi i www.kallxo.com, pa marrë parasysh a i kanë dhënë apo jo këta qytetarë shënimet lidhur me identitetin e tyre

Si të raportojmë? KALLXO ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës

Kako da prijavimo?KALLXO pruža mogućnost svim građanima Kosova da prijavljuju slučajeve korupcije, organizovanog kriminala, prevare, sukoba interesa, kao i sve druge slučajeve zloupotrebe službenog položaja, nemara, nerada, ugrožavanja prava kosovskih građana, ili ugrožavanja opštih interesa

How to report?kallxo.com provides the possibility for all Kosovo citizens to report cases of corruption, organized crime, fraud, conflicts of interest, and other cases of abuses of official capacity, neglect, inaction, infringement of rights of Kosovo citizens, or infringement of general interests