Citizen reports

Reports number: 3715
Verified

Ceshtje prone

Eshte nje padrejtesi per shkak se cfare e trashegova une nga babbai ne ceshtje te barabarte me motren ajo deshiron qe te me deboj prej prones sime te cilen e trashegoj. Ketu dominon padrejtesia.. ju lutem kerkoj drejtesi pa ardhur prej gjykates Supreme.. deshiron te me deboj. Ne seancen e pare ne NN un fitova.. dhe ne te dytin NN , ma rrefuzoj kurse pres prej Gjykates Supreme. Ju lutem, me eshte rikthyer lenda ne NN, prej NN ne favor te motres mirpo pa vendose gjykata supreme deshirojn te me debojne me dhune. Kam familje 7 antarshe.. motra eshte a pa martuar.. une kam 53 vjet.. motra ka 59.. nuk kam ku te stehohen nuk punoj askund nuk kam ndihma dhe punoj privat.. kam kercnime prej avokatit te motres.. ju lutem kerkoj drejtesi deshiroj te gjitha dokumentat gjat seances t' iu dorzoj juve dhe ta verifikoni drejtesine sa me shpejt!

  • Gjakovë
  • Judiciary
11 Years Ago
Verified

Mashtrimi i Deputetit dhe e NN

Deputeti NN se bashku me NN 'i kan rregulluar Varrezat ne fshatin NN me vler 500 mije Euro.. dhe pasi i kane kryer punimet firma NN ne NN Ato Pare nuk ja kane jepe dhe i njejti Rast eshte inciu nga nje nje prokuror. Po prokurori ka mbylle landen. Vizitojen ne komunen NN, NN.. Emri i kompanise, intervistone NN-ne Dhe ate do te kuptoni se per se nuk ju eshte kthyer Borgji 500 Mije Euro nga keta dy njerz Publik. Ju pershendes nga ana ime.. vizitoni keta njerz! Rasti eshte 100% une jam nje i aferm i NN. Ju pershendes kalofshi mire

  • Klinë
  • Government
11 Years Ago
Verified

NN- pranon ne gjykate dhe prokurori njerez te vet...

Pershendetje Jeta... besoj se mund te senzibilizoni nje rast shume korruptiv ne lidhje me punesim ne Prokurori ne NN ne rastin e fundit ... akoma pa u mbajtur testi tashme dihet qe 4 zyrtar ligjor jane te pranuar edhe jane njerz te afert te NN e te pranuar me ingerenca te NN... Keshtu konkursi do te jete shume formal dhe keta 4 persona jane te pranuar qysh tash ... e ne do te shkojm aty vetem sa per sy dhe faqe .... e paraqes kte rast .... kete rast e din edhe vete NN.. e din edhe komisioni... se keta 4 persona jane ne pakete per tu pranuar ne prokurori si zyrtar ligjor nga vendoshmeria e NN... dhe njerzit te cilet jan prezent aty sa per ti kryer punet formalisht. Ju lutem Jeta merrni hapa te intervenoni sa me shpejt per te ndaluar dhe per te kerkuar qe edhe ju te jeni ne komisonini kur te merren te shikohen testet gjithsesi edhe kur te pyten me goje .... sepse jan njerz pa dije qe nuk din aspak .... jan njerz te politikes qe jane te nisur nga vete NN. NN e din kete gje e din edhe komisioni dhe akoma nuk eshte mbajtur testi me shkrim dhe ne prokurori flitet me te madhe se jane te pranuar njerzit e NN... jam konkurues nuk kam asnje te njohur per pune. Meqense i plotesoj te gjitha kriteret e mundeshme ... pas me shume se 150 konkurse me ngjan e njejta gje qe te tjeret qe kane te njohur te pranohen ne pune .... dhe ju lutem interevenoni sa me shpejt qe te kemi transparence ne pranimin e te punsurve me dituri dhe jo me te njohur. Nese do ti qaseni ju ne ndihme kesaj dukurie jam shume i bindur se tashme do te zbuloni se kush po e merr ne qafe njerzit e suksesshem.. edhe njeher po ju them ky konkurs eshte hapur vetem te pranohen 4 persona si zyrtar ligjore nga ata njerz qe i don NN... ne fakt i ka perzgjedhur qe tash dhe jane te pranuar me perfundim te konkursit.. Ju lutem konkursi akoma nuk eshte i mbajtur as me shkrim as me goje.. por njerizt e derguar nga NN per pune dhe te pranuar pa dituri ne ne saje te deshires dhe intervencave te NN.. do te keni nje rast shume te mire te zbulohen njerzit qe po prishin imazhin e drejtesise ne Kosove. Uroj qe te mos zhgenjehem nga ju se paku interesoni per kte gje dhe me vone do te bindeni... uroj te kemi nje ndihme nga ju.. shume persona qe presin te punsohen ndershmerisht.. ju faliminderit kam besim ne ju shume.

  • Prishtinë
  • Prosecutor
11 Years Ago

Kallxo.com Platforma online www.kallxo.com është projekt i përbashkët i organizatave Internews Kosova, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese dhe Agjensionit Kundër Korrupsion, i mbështetur financiarisht nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim UNDP. Platforma ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës, apo rrezikimit të interesave të përgjithshme. Identiteti i qytetarëve të cilët raportojnë do të mbetet konfidencial dhe do të ruhet nga ekipi i www.kallxo.com, pa marrë parasysh a i kanë dhënë apo jo këta qytetarë shënimet lidhur me identitetin e tyre

Si të raportojmë? KALLXO ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës

Kako da prijavimo?KALLXO pruža mogućnost svim građanima Kosova da prijavljuju slučajeve korupcije, organizovanog kriminala, prevare, sukoba interesa, kao i sve druge slučajeve zloupotrebe službenog položaja, nemara, nerada, ugrožavanja prava kosovskih građana, ili ugrožavanja opštih interesa

How to report?kallxo.com provides the possibility for all Kosovo citizens to report cases of corruption, organized crime, fraud, conflicts of interest, and other cases of abuses of official capacity, neglect, inaction, infringement of rights of Kosovo citizens, or infringement of general interests