Verified

Nderrimi i vendeve te punetoreve ne ujesjelles

  • Kamenicë
  • Government
  • 11.03.2013

Per shkak te keqmenaxhimit te ujesjellesit NN ne NN, eshte mar vendim per nderrimin e vendeve te punetoreve pa asnje dijeni. Shkaku i mos suksesit te drejtorit te kesaj organizate po ju nderron punetoreve vendin nga stacioni i pompave ne tjeter lami shkaku se p.sh ne 15 litra uje ne sekond keta e kane kthy ne 3.5 litra ne sekond.. vetem shkaku siq po shihet per ta mbajt drejtori vehten e tij ne karrigen e nxehte qe e ka. Ai qe sa eshte ne post kurrfar dobie nuk i ka pru kesaj organizate veq qka e ka qu ne humnere kete organizate por pasojat po i vuajne punetoret. P.sh Ky drejtor luan me punetor si ti konvenojne atij a thua mendoj nga njehere mos ashte organizata e tij private? P.sh nje punetor eshte pranu para 12 viteve me diplome per klorhidrimin e ujit edhe operimin me pompa tash atij i vjen nje vendim iaspak i favorshem i atij punetori me [unu si inkasant qe fare ska te baj me drejtimin e tij apo me kontraten e tij kato raste siq jan duhet te ndeshkohen per arsye se kjo organizat ashte shoqerore e nuk ashte private. Une shpreha mendimin se kjo pune nuk bohet keshtu edhe desha ta raportoj kete problem ne adresen e juve shpresoj dhe mendoj se ju mundeni ta gjeni ndonje zgjidhje. Ju Falimenderit per mirekuptim.

Kallxo.com Platforma online www.kallxo.com është projekt i përbashkët i organizatave Internews Kosova, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese dhe Agjensionit Kundër Korrupsion, i mbështetur financiarisht nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim UNDP. Platforma ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës, apo rrezikimit të interesave të përgjithshme. Identiteti i qytetarëve të cilët raportojnë do të mbetet konfidencial dhe do të ruhet nga ekipi i www.kallxo.com, pa marrë parasysh a i kanë dhënë apo jo këta qytetarë shënimet lidhur me identitetin e tyre

Si të raportojmë? KALLXO ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës

Kako da prijavimo?KALLXO pruža mogućnost svim građanima Kosova da prijavljuju slučajeve korupcije, organizovanog kriminala, prevare, sukoba interesa, kao i sve druge slučajeve zloupotrebe službenog položaja, nemara, nerada, ugrožavanja prava kosovskih građana, ili ugrožavanja opštih interesa

How to report?kallxo.com provides the possibility for all Kosovo citizens to report cases of corruption, organized crime, fraud, conflicts of interest, and other cases of abuses of official capacity, neglect, inaction, infringement of rights of Kosovo citizens, or infringement of general interests