E verifikuar

banor i kumunes gjakoves

  • Gjakovë
  • Kuvendi komunal
  • 27.05.2012

Deshta te parashtroi disa pytje per kryetarin e gjakoves zotri pal leken nese esht e mundur tja beni keto pytje ka premtuar shum per fshatin osek hile qe gjindet ne kilometrin e 5 magjistralen gjakov pej ka premtuar per ndriqim te rruges ka premtuar per shkoll qe fillon mesimi shtatorin qe shkoi tash vjen shtatori tjeter dhe nuk esht gati shkolla ka premtuar per uj sjells per disa lagje asgje nuk ka ber per kete fshat per veq nje asaltimi te nje rruges 1km edhe me bugjet ose si te tham me para te bukes se fshatarve kena mbledh para me shtru ate rrug per me marr parasysh qe te na shtroi nje fshat ma nal se fshati jon esht skivjani qe ka mbi 600 shtepi esht fshati me i madh ne kumunen e gjakoves nuk ka ber asgje as rruget si ka shtruar le me asfalt po as me zhavor nese ben kete pytje ti parashtroi krytarit ton te venedikut ta quaj ashtu a duhet patjeter te jemi te fes tebe qe te besh ma shum per fshatin ton nuk e di qka esht me kumunen ton a esht ber si vatikan i papes leke krejt jan te punuar ne pozitat ma te mdhaja te krishteret nuk ka len as nje fshat te fes te ti qe nuk e ka ndrequr me parqe me shkolla me ujsjell megjith nuk jam kunder kesaj po ka lagje te qyteti qe po harrove per nje sekond qe je duke hecur ne rruget e qytet bjen ne gropa si te jen humner shumshum gjende katastroflae esht qyteti yne flm per mirkuptim

Komentet

  • Diamant Goqi 2013-10-09 10:55:51
    Deshta te pyes NN Se mi Than kryetar Gjynah Se nuk E Meriton as pak Se ka Dhen shum Premtime e as 20% si ka Permbush Ato. Ato dihen Pallavra Parazgjedhore.Kane qene rruget te cilat i ka premtu Nuk i Ka Perfundu As njo Sidomos n`Lagjen EE Kan Mbetur Rruget per Gjynah. Po Nderlidhem Dhe Ne pa Rreegullsin e Staf Te Komunes te cilat jan te shumta Por dihet Eshte Familjarizu Komunja Krejt i Keh Daj Nipa Hall Teze..Deri me Sot Nuk Ka pasur As Nje ndryshim Te Pa Punsis Ne AA Raste Te Shumta Sociale te Cilat edhe ato Shumica si gzojn se duhet Me Vjedh Dikush e mos me ju dhan popullit Ju Faleminderit kaq kisha Per QQ

Lini koment

Kallxo.com Platforma online www.kallxo.com është projekt i përbashkët i organizatave Internews Kosova, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese dhe Agjensionit Kundër Korrupsion, i mbështetur financiarisht nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim UNDP. Platforma ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës, apo rrezikimit të interesave të përgjithshme. Identiteti i qytetarëve të cilët raportojnë do të mbetet konfidencial dhe do të ruhet nga ekipi i www.kallxo.com, pa marrë parasysh a i kanë dhënë apo jo këta qytetarë shënimet lidhur me identitetin e tyre

Si të raportojmë? KALLXO ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës

Kako da prijavimo?KALLXO pruža mogućnost svim građanima Kosova da prijavljuju slučajeve korupcije, organizovanog kriminala, prevare, sukoba interesa, kao i sve druge slučajeve zloupotrebe službenog položaja, nemara, nerada, ugrožavanja prava kosovskih građana, ili ugrožavanja opštih interesa

How to report?kallxo.com provides the possibility for all Kosovo citizens to report cases of corruption, organized crime, fraud, conflicts of interest, and other cases of abuses of official capacity, neglect, inaction, infringement of rights of Kosovo citizens, or infringement of general interests