E verifikuar

Pytje për kandidatët për kryetar Komune në Kaçanik

 • Kaçanik
 • Kuvendi komunal
 • 28.05.2012

Ju lutem në rast interviuste me kandidatët e Komunë së Kaçanikut, të i pysni, pse nuk u asfalltu rruga për në fshatin Ivajë, i cili fshat në luftë u shkatrrua 100% nga forcat e okupatorit, dhe deri tash, as që u interessua kush për këte fshat. Tash fshati prej 140 shtëpive kan mbetur vetë 40 shtëpi dhe ata veq kanë blerë truall në Kaçanik, dhe janë ka shpërngulen të gjithë. Askush nuk mundë në shekullin 21 të jetoj im izoluar nga boita. Ju falenderoj shumë, në rastë se u bëhet kjo pyetje kandidatëve për kryetar të Komunës.

Komentet

 • prinderi 2013-10-26 08:24:40
  Pyetje per kandidatet Çka mendoni per Qerdhen Agimi Kaqanik, a ka vepru kryetari drejte per drejtor, une si prind mendoj qe ka bere nje gabim te madh se kjo ka qene drejtor ne shkollen fillore Emin Duraku po eshte largu se s'ka dite me menaxhu shkollen.
 • sadati 2013-10-26 08:03:48
  Pershendetje. Kjo pyetje i behet NN nese i fitoni zgjedhjet a do ta shkarkoni QQ nga pozita qe e ka, sepse gjithe kete rremuj e ka bere ne komune? Se kur ka ardh ne kete poste ka thene qe do ti shkarkoj nga pozita gjithe drejtoret e ZZ.
 • arbenita 2013-10-26 07:54:03
  Pershendetje, deshata me ba nje pyetje per MM ne cilen parti jeni se ne kete mandat te shkurter qe patet nje pjese te kryesis se EE jane largu. Nese mendon qe jo ateher shofim nese mundesh me i fitu ne rundin e pare zghedhjet ne rundin e dyte po. Po te kishte nje kandidat tjeter GG ja ju do te jeni humbes.
 • pershendetje 2013-10-25 17:06:29
  Jeta pershendetje juve dhe ekipit tuaj. Mundesisht bane nje pyetje per Qerdhen ku e ka largu drejtoreshen pa konkurs e kane sjell QQ e cila ne si prider nuk kemi qene te kenaqur pastaj pas shume anulimeve te konkurseve e kane sjell GG. GG ka qen Drejtoresh ne shkollen Emin Duraku eshte larguar para kohe per shkak te menaxhimit te keq!
 • lumi buqja 2013-10-25 14:46:55
  Pse premtoni gjithcka e pastaj nuk beni asgje? Ne nuk kemi nevoj per qisi njerz si ju.

Lini koment

Kallxo.com Platforma online www.kallxo.com është projekt i përbashkët i organizatave Internews Kosova, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese dhe Agjensionit Kundër Korrupsion, i mbështetur financiarisht nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim UNDP. Platforma ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës, apo rrezikimit të interesave të përgjithshme. Identiteti i qytetarëve të cilët raportojnë do të mbetet konfidencial dhe do të ruhet nga ekipi i www.kallxo.com, pa marrë parasysh a i kanë dhënë apo jo këta qytetarë shënimet lidhur me identitetin e tyre

Si të raportojmë? KALLXO ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës

Kako da prijavimo?KALLXO pruža mogućnost svim građanima Kosova da prijavljuju slučajeve korupcije, organizovanog kriminala, prevare, sukoba interesa, kao i sve druge slučajeve zloupotrebe službenog položaja, nemara, nerada, ugrožavanja prava kosovskih građana, ili ugrožavanja opštih interesa

How to report?kallxo.com provides the possibility for all Kosovo citizens to report cases of corruption, organized crime, fraud, conflicts of interest, and other cases of abuses of official capacity, neglect, inaction, infringement of rights of Kosovo citizens, or infringement of general interests