E verifikuar

klin

 • Klinë
 • Qeveri
 • 02.06.2012

une jam nga fshati siqev sokol bashota na premetuar se do ja shtroj rrugen te cilen e kan lan ne gjys e te cilen veq lagjen tim nuk ka asht rruga e alsfltune na ka genjer vet per pushtet.

Komentet

 • fatlum gashi 2013-10-10 17:24:20
  Pse nuk esht duke u qel shkolla e sferkes qe 4 muaj? Punohet ne të dhe hala nuk o perfundu puna, nxenesit nuk kane ku ta vijojn msimin?
 • Milazim Hoti 2012-06-08 12:06:49
  Ju lutem ju gazetrave te Birnit ta hulumtoni nje rast shume specifik.. une jam naga komuna e klines i lindur ne fshatin NN.. atje kem prone prej diku rreth 13 hektare dhe kohen e fundit jane tu qarkullu zera se po e blen nje i huaj e qe eshte ngusht i lidhur me nje katundar timin.. eshte i afert i imi dhe ky njeri eshte mik familjar i NN, do thote ma kjart ky i afert i imi e ka motren e martune per vlla te NN. Ne at pjese te katundit tim, gjate hulumtimeve te ma hershme eshte konstatuar se qymyri eshte ne nje thellsi prej 3 m deri ne 5 m thellsi, Mua me vllezer me eshte ofruar nje cmim prej 100€ per ari por ne s'jemi pajtu, pasi qe une jetoj ne Gjermani.. ju kisha lute qe ta hulumtoni rastin.. une do t'ju jap cdo informacion qe kam, disa nga pronat e bashkfshatarve te mi i kane shitur pronat edhe ato krejt me para kesh ( ne dore). Une tash jetoj ne NN ne fshatin NN rruga per NN, ndersa ne Kosove jam ne pushime gjate muajit Gusht...
 • Milazim Hoti 2012-06-08 11:52:02
  Pytje per Sokol Bashoten Kur do mi hjek shkollen fillore e mi maru edhe aty ndonje ndertes shumkatshe e me jav qarru syt njerzve mej shit pakurfar rregullimi katastral....A JE I VETDISHEM SE E KE NGULFAT QYTEZEN E KLINES ME BLLOKA NDERTIM;JA KE NXA FRYMEN EDHE BUSTIT TE MUJ KRASNIQIT VEQ KUR TRRZOHET VET NI DIT:::
 • alban 2012-06-04 14:54:16
  zotria sokol bashota edhe ne mandatin e par na ka premtu kanalizimin na realizoj po ujesjellsin jo i mbarun 2 mandate edhe ujesjellsin nuk e pruni
 • AGRONI 2012-06-04 11:31:59
  BENJA KETE PYTJE JU LUTEM SOKOL BASHOTES PERSE E SHKELET BETIMIN E DHENE NE LUFTE NGA AGRONI RIXHEVE

Lini koment

Kallxo.com Platforma online www.kallxo.com është projekt i përbashkët i organizatave Internews Kosova, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese dhe Agjensionit Kundër Korrupsion, i mbështetur financiarisht nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim UNDP. Platforma ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës, apo rrezikimit të interesave të përgjithshme. Identiteti i qytetarëve të cilët raportojnë do të mbetet konfidencial dhe do të ruhet nga ekipi i www.kallxo.com, pa marrë parasysh a i kanë dhënë apo jo këta qytetarë shënimet lidhur me identitetin e tyre

Si të raportojmë? KALLXO ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës

Kako da prijavimo?KALLXO pruža mogućnost svim građanima Kosova da prijavljuju slučajeve korupcije, organizovanog kriminala, prevare, sukoba interesa, kao i sve druge slučajeve zloupotrebe službenog položaja, nemara, nerada, ugrožavanja prava kosovskih građana, ili ugrožavanja opštih interesa

How to report?kallxo.com provides the possibility for all Kosovo citizens to report cases of corruption, organized crime, fraud, conflicts of interest, and other cases of abuses of official capacity, neglect, inaction, infringement of rights of Kosovo citizens, or infringement of general interests