E verifikuar

Zhurma e shfrenuar deri ne oret e vona pas mesnate mu ne qender te qytetit te Ferizajt

  • Ferizaj
  • Polici
  • 19.07.2012

Une si qytetar i ketij vendi kisha patur deshire te di se perse policia s'po mund t'i ndal matrapazet qe me zmadhuesit e muzikes ''speaker-at'' nga kafiterite e tyre ushtrojne dhune psiqike deri ne oret e vona pas mesnate? Si eshte e mundur qe askush per keto marrezira te mos gjobitet?! Si eshte e mundur qe pasi qytetaret therrasin polocine per t'u ankuar per rastet ne fjale dhe posa policet te largohen nga vendi i ngjarjes, perseri pronaret e lokaleve te performojne muzike here live e here nga studiot e tyre. Rastet ndodhin po thuajse per cdo nate ne qytetin e Ferizajt mu ne qender te qytetit ne kafiterit n.n dhe kafiterite per rreth ne afersi ,psh te ndertesa 10 kateshe tek kinemaja e re... Per cdo dite ''qelin'' kafiteri sikur kepurdhat pas shiut dhe terraca prane apo nen keto banesa dhe askush nuk ndermerr asgje per ta ndaluar kete dukuri te shemtuar

Kallxo.com Platforma online www.kallxo.com është projekt i përbashkët i organizatave Internews Kosova, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese dhe Agjensionit Kundër Korrupsion, i mbështetur financiarisht nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim UNDP. Platforma ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës, apo rrezikimit të interesave të përgjithshme. Identiteti i qytetarëve të cilët raportojnë do të mbetet konfidencial dhe do të ruhet nga ekipi i www.kallxo.com, pa marrë parasysh a i kanë dhënë apo jo këta qytetarë shënimet lidhur me identitetin e tyre

Si të raportojmë? KALLXO ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës

Kako da prijavimo?KALLXO pruža mogućnost svim građanima Kosova da prijavljuju slučajeve korupcije, organizovanog kriminala, prevare, sukoba interesa, kao i sve druge slučajeve zloupotrebe službenog položaja, nemara, nerada, ugrožavanja prava kosovskih građana, ili ugrožavanja opštih interesa

How to report?kallxo.com provides the possibility for all Kosovo citizens to report cases of corruption, organized crime, fraud, conflicts of interest, and other cases of abuses of official capacity, neglect, inaction, infringement of rights of Kosovo citizens, or infringement of general interests