E verifikuar

FËMIJËT E MIJ

  • Pejë
  • Gjyqësi
  • 19.09.2012

Qe nga 28.05.2011,une nuk i kam pare Femijet e mije n.n 6-te vjeq dhe n.n 4.7 vjeq. Une quhem Hana dhe jam Nena e dy te miturve te lartpermendur dhe qe 15 muaj e 2 jave nuk di asgje per femijet e mije.Kam provuar ne te gjitha menyrat qe te jem ne kontakt me femijet e mije ndersa ish-burri im me krimin e organizuar ne kosove e qe ky krim quhet "DREJTESI" nuk me ka lene. Une nuk po mund te jetoj me me endrra se si duken femijet e mije ju lutem me ndihmoni kjo eshte shume urgjente sepse po na mohohen te drejtat njerzore si mua ashtu edhe femijeve te mije, mua nuk me lejohet ti shohe sepse nuk kam mundur ti beje balle dhune se nje familje 5 antarshe. Ju lutem,vetem ju mund te sillni drejtesi siq keni bere edhe me shume raste te tjera,kam besim te ju dhe shpresoj per nje pergjigje pozitive. me nderime n.n

Kallxo.com Platforma online www.kallxo.com është projekt i përbashkët i organizatave Internews Kosova, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese dhe Agjensionit Kundër Korrupsion, i mbështetur financiarisht nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim UNDP. Platforma ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës, apo rrezikimit të interesave të përgjithshme. Identiteti i qytetarëve të cilët raportojnë do të mbetet konfidencial dhe do të ruhet nga ekipi i www.kallxo.com, pa marrë parasysh a i kanë dhënë apo jo këta qytetarë shënimet lidhur me identitetin e tyre

Si të raportojmë? KALLXO ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës

Kako da prijavimo?KALLXO pruža mogućnost svim građanima Kosova da prijavljuju slučajeve korupcije, organizovanog kriminala, prevare, sukoba interesa, kao i sve druge slučajeve zloupotrebe službenog položaja, nemara, nerada, ugrožavanja prava kosovskih građana, ili ugrožavanja opštih interesa

How to report?kallxo.com provides the possibility for all Kosovo citizens to report cases of corruption, organized crime, fraud, conflicts of interest, and other cases of abuses of official capacity, neglect, inaction, infringement of rights of Kosovo citizens, or infringement of general interests