E verifikuar

Kush eshte me i forti

  • Suharekë
  • Arsim
  • 01.10.2012

Pershendetje, jam nje qytetar nga komuna n.n. Deshta t'ju njoftoj per nje parregullesi ne d.k.a vitin e kaluar i ishte leshuar vendimi nje mesuese qe te punoje si edukatore ne fshatin n.n. Diten kur ajo e sjell vendimin ne shkolle ballafaqohet me nje mesues qe i rrezikohej vendi i punes. Po sa e kuptoj ardhjen e saj se e kishte sjell vendimin ai e kercenoi duke i thene se do te behet gjaku deri ne xhu poqese ti pranohesh ketu e une largohem, me vone kuptova se vendimi i saj u anulua dhe ajo u dergua te punoj ne nje fshat te larget ndersa personi qe e kercnoj u pranua ne vendin e saj me qellim qe te ndrroj paralelen me gruan e ti qe punonte mesuese ne at shkolle. Pasi qe ai nuk mund te te punonte me femijet e parashkollor pa asni hulumtimi qe e bera kuptova se ndermjetsues ne kete problem ishte deputeti Bali Muharremaj e qe e kishte dhenderr personin ne fjal i cili nuk e ploteson as ma te voglin kriter per te punuar ne arsim. Edhe kete vit ketij personi prap po i ruhet vendi ne te njeten menyre duke i ju rrezikuar te tjeret madje edhe me fakulltet te kryer dhe me ma pervoje se ky,personi ne fjale eshte n.n.

Kallxo.com Platforma online www.kallxo.com është projekt i përbashkët i organizatave Internews Kosova, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese dhe Agjensionit Kundër Korrupsion, i mbështetur financiarisht nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim UNDP. Platforma ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës, apo rrezikimit të interesave të përgjithshme. Identiteti i qytetarëve të cilët raportojnë do të mbetet konfidencial dhe do të ruhet nga ekipi i www.kallxo.com, pa marrë parasysh a i kanë dhënë apo jo këta qytetarë shënimet lidhur me identitetin e tyre

Si të raportojmë? KALLXO ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës

Kako da prijavimo?KALLXO pruža mogućnost svim građanima Kosova da prijavljuju slučajeve korupcije, organizovanog kriminala, prevare, sukoba interesa, kao i sve druge slučajeve zloupotrebe službenog položaja, nemara, nerada, ugrožavanja prava kosovskih građana, ili ugrožavanja opštih interesa

How to report?kallxo.com provides the possibility for all Kosovo citizens to report cases of corruption, organized crime, fraud, conflicts of interest, and other cases of abuses of official capacity, neglect, inaction, infringement of rights of Kosovo citizens, or infringement of general interests