E verifikuar

Kunder emisionit te mbremshem

  • Pejë
  • Gjyqësi
  • 21.12.2012

Pershendetje jom nga Komuna NN. Desha vetem tju shkruaj se me rastin e promovimit te librit Kosovo 2.0 dhe emisionit te mbremshem ju i sulmonit shume mbrem ata dy perfaqsues te fese islame shkonit nat sistem se vetem extremistet musliman jane kunder homove por une as nuk i fal 5 vakt namaz po kjo osht mjerim per mua.. dhe ështe teper vone per mua si mysliman qe nuk i fal 5 vakt namaz po ndegjom duhet ta kuptoni se ktu jemi nje shtet mysliman me nje perqindje shum te madhe 94.9% musliman. Mbreme si ata tre musafirt dhe udhëheqsi emisionit nuk ishin kerka,a e dini ju se ktu kemi komb shqiptari dhe as kush nuk na ka flliq gjakun tone deri me sot.. doni me dal ju homo dhe me na flliq kombin. Keni fatin qe ata te plisave jan sill shume mire me ju.. hajdeni ne NN organizoni qasi promovime dhe do ta shini qa do te ndodh. Mos ju prefsha motorshar kur hallall mos mkoft...more njerz doni me na flliq gjakin e kombin..

Kallxo.com Platforma online www.kallxo.com është projekt i përbashkët i organizatave Internews Kosova, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese dhe Agjensionit Kundër Korrupsion, i mbështetur financiarisht nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim UNDP. Platforma ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës, apo rrezikimit të interesave të përgjithshme. Identiteti i qytetarëve të cilët raportojnë do të mbetet konfidencial dhe do të ruhet nga ekipi i www.kallxo.com, pa marrë parasysh a i kanë dhënë apo jo këta qytetarë shënimet lidhur me identitetin e tyre

Si të raportojmë? KALLXO ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës

Kako da prijavimo?KALLXO pruža mogućnost svim građanima Kosova da prijavljuju slučajeve korupcije, organizovanog kriminala, prevare, sukoba interesa, kao i sve druge slučajeve zloupotrebe službenog položaja, nemara, nerada, ugrožavanja prava kosovskih građana, ili ugrožavanja opštih interesa

How to report?kallxo.com provides the possibility for all Kosovo citizens to report cases of corruption, organized crime, fraud, conflicts of interest, and other cases of abuses of official capacity, neglect, inaction, infringement of rights of Kosovo citizens, or infringement of general interests