E verifikuar

Shkelje e te drejtave per punesim

  • Mitrovicë
  • Kuvendi komunal
  • 23.12.2012

Pershendetje te nderuar, Quhem n.n jam 22 vjeq student ne universitetin e prishtines i pa pune me shume se 5 vite me profesion teknik i informatikes perkatsishte IT jam duke kerkuar ndihme nga kryetari per punsim qe 2 vite e gjysem por gjithmone i zhgenjyer fatkeqishte deri me tani kam qene ne komune me shume se 179 here duke me maltretuar eja nese eja pas neser e keshtu me radh arsyeja pse kam vendosur te bashkpunoje me ekipin e kallxo.com eshte sepse vetem ju mund te me ndihmoni mua si qytetar i demtuar me qene se edhe pronen e kam ne n.n ne pamundesi per te shfrytezuar por kryetari asnje here kam marr parasysh asnje kerkese time duke me thene kinse do te mundohet te me ndihmoje gje qe nuk ka ndodhur asnje here per fund nuk dua te shtoje me teper por vetem se kerkoje nga ju perkrahje morale lidhur me paregullsit qe po i bene keqmenaxhimi kryetarit n.n Do te mundohem qe ne cdo menyre te bashkpunoje me ekipin e Kallxo.com duke trajtuar tema te shumta qe kam por njekohesisht edhe kisha kerkuar nga ju qe te me caktoni nje emison ose interviste prane kuvendite komunal te n.n ku aty edhe do te shpalosi gjitha te dhenate e mia ku do te jeni edhe ju deshmitare prandaj per fund nuk dua te zgjase me teper vetem se iu faleminderoje per kontributet e juaj ne luftimin e dukurise me te shumtuar ne bote korupcionit dhe manipulimit te cilat vertete qe padyshim jane kancer i shoqerise demokratike.

Komentet

  • Fatmir Aliu 2013-01-07 16:22:17
    I nderuar, Falemnderit per komentin tuaj. Na vjen keq per situaten ne te cilen gjendeni, dhe problemin qe na keni paraqitur. Me keqardhje me duhet t'ju informoj se nga informatat qe keni paraqitur tek ne, ka pak hapesire per hulumtim, meqe dyshimi juaj nuk po na jep argumentet e nevojshme per te nisur dicka ne terren. Po patet informata me te sakta, qe do te mbeshtesin nje dyshim tuajin per keqmenaxhim nga personat qe permendni, luteni qe t'i postoni. Miqesisht, F.

Lini koment

Kallxo.com Platforma online www.kallxo.com është projekt i përbashkët i organizatave Internews Kosova, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese dhe Agjensionit Kundër Korrupsion, i mbështetur financiarisht nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim UNDP. Platforma ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës, apo rrezikimit të interesave të përgjithshme. Identiteti i qytetarëve të cilët raportojnë do të mbetet konfidencial dhe do të ruhet nga ekipi i www.kallxo.com, pa marrë parasysh a i kanë dhënë apo jo këta qytetarë shënimet lidhur me identitetin e tyre

Si të raportojmë? KALLXO ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës

Kako da prijavimo?KALLXO pruža mogućnost svim građanima Kosova da prijavljuju slučajeve korupcije, organizovanog kriminala, prevare, sukoba interesa, kao i sve druge slučajeve zloupotrebe službenog položaja, nemara, nerada, ugrožavanja prava kosovskih građana, ili ugrožavanja opštih interesa

How to report?kallxo.com provides the possibility for all Kosovo citizens to report cases of corruption, organized crime, fraud, conflicts of interest, and other cases of abuses of official capacity, neglect, inaction, infringement of rights of Kosovo citizens, or infringement of general interests