I pa verifikuar

Lidhur me tenderet e shpallura nga Komuna Ferizajit

 • Ferizaj
 • Komuna
 • 09.09.2020

Tenderi per mirembatje te automjeteve te NN , eshte marrur nga kompania e cila ka pasur oferten per larje te automjeteve jasht me 0.01 cent 

Komentet

 • Rosemary 2021-12-22 18:29:14
  Oh my goodness! Incredible article dude! Many thanks, However I am experiencing issues with your RSS. I don't understand the reason why I cannot subscribe to it. Is there anyone else getting identical RSS issues? Anyone that knows the solution will you kindly respond? Thanx!! клининговая компания спб https://cleanora.ru/ http://abogadosactua.com/node/10?page=5482 клининговая компания спб
 • Meagan 2021-12-03 00:24:24
  порно мамки
 • Erwin 2021-10-20 17:59:38
  generic viagra overnight shipping obtaining viagra online viagra canada price viagra online spain generico de viagra en mexico
 • Adrianne 2021-02-08 12:42:57
  Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. Thee overall look of your web site is wonderful, as well as the content! https://www.turnkeylinux.org/user/1421458 Experiences annd Theses Wiith Many benefits Top-Quality Essay Composing and Edting Assistance. essay writing services cheap essay writing services cheap
 • Shaun 2021-01-31 21:26:23
  Veгy g᧐od site уօu have һere but I was curious ɑbout if you ҝnew oof аny user discussion foryms tһat cover the samе topics ⅾiscussed heге? Ӏ'd really lov tto bee а paгt of community ᴡһere I can gget advixe from other knowledgeable individuals tһаt share the sɑme intereѕt. If yoᥙ have any suggestions, please ⅼet me ҝnow. Thanks a lot! Wouⅼd Y᧐u Aⅼso visit my web ρage togel online

Lini koment

Kallxo.com Platforma online www.kallxo.com është projekt i përbashkët i organizatave Internews Kosova, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese dhe Agjensionit Kundër Korrupsion, i mbështetur financiarisht nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim UNDP. Platforma ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës, apo rrezikimit të interesave të përgjithshme. Identiteti i qytetarëve të cilët raportojnë do të mbetet konfidencial dhe do të ruhet nga ekipi i www.kallxo.com, pa marrë parasysh a i kanë dhënë apo jo këta qytetarë shënimet lidhur me identitetin e tyre

Si të raportojmë? KALLXO ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës

Kako da prijavimo?KALLXO pruža mogućnost svim građanima Kosova da prijavljuju slučajeve korupcije, organizovanog kriminala, prevare, sukoba interesa, kao i sve druge slučajeve zloupotrebe službenog položaja, nemara, nerada, ugrožavanja prava kosovskih građana, ili ugrožavanja opštih interesa

How to report?kallxo.com provides the possibility for all Kosovo citizens to report cases of corruption, organized crime, fraud, conflicts of interest, and other cases of abuses of official capacity, neglect, inaction, infringement of rights of Kosovo citizens, or infringement of general interests