E verifikuar

Byfeja ne

  • Prishtinë
  • Qeveri
  • 03.04.2013

Ne ndertesen XX ne NN byfen e kesaj ndertese e ka firma XX e zotri NN nga NN. Kjo firme ka qe 3 muaj qe nuk ua ka dhane pagat puntorve, Kemi trokite ne disa dyer te qeverise po pa zgjidhje aty jemi te gjith puntor qe mvaremi nga kjo page. Une jam nji puntore e kesaj firme qe i kam dy femij studenta e nuk kam marr rrog qe 3 muaj.. nuk gjeta dere te hapur kerkun.. e per at arsye ju drejtova juve e nderuar redaksi. Me thane shkurt ne kete tender dikur eshte perfshire ne korrupsion sepse te gjitha kabinetet e ministrave ne krye me kryeministrin Thaqi e din problemin tone te pagave. Dje me daten XX.2013 disa punetor kane marr iniciativen qe te protestojne por nga shefi i NN jane larguar nga puna.. se kjo nuk eshte hera e pare qe protestojme na punetoret e byfes se NN.. Nw ate ndertese gjithcka asht e mundur per at arsye ju drejtova juve ndoshta na gjeni ndonje zgjithje sepse mundet me ndodhe qe kjo firme t'ju mbes puntorve borxh deri ne 4 paga para se ti skadoj afati i kontrates se tenderit. Ju lutem ta nxitoni kete rast sa nuk eshte bere vone dhe sa nuk kemi paga ma shume brenda ne firme.. po ashtu kjo firme nuk i ka paguar asnji puntor trustet pensionale. Nuk e di ku eshte problemi se une punoj qe 5 vite ne ate bufe.. secili pronar qe ka ardhe ne at bufe ka falementuar! NN para nji viti ka dal i falimentuar.. po ashtu qysh po duket edhe firmen NN po e pret e njejti fat. Ju lutem e di qe i ndihmoni qytetaret prandaj ju lus qe ta zbardhi kete rast. Me respekt

Kallxo.com Platforma online www.kallxo.com është projekt i përbashkët i organizatave Internews Kosova, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese dhe Agjensionit Kundër Korrupsion, i mbështetur financiarisht nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim UNDP. Platforma ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës, apo rrezikimit të interesave të përgjithshme. Identiteti i qytetarëve të cilët raportojnë do të mbetet konfidencial dhe do të ruhet nga ekipi i www.kallxo.com, pa marrë parasysh a i kanë dhënë apo jo këta qytetarë shënimet lidhur me identitetin e tyre

Si të raportojmë? KALLXO ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës

Kako da prijavimo?KALLXO pruža mogućnost svim građanima Kosova da prijavljuju slučajeve korupcije, organizovanog kriminala, prevare, sukoba interesa, kao i sve druge slučajeve zloupotrebe službenog položaja, nemara, nerada, ugrožavanja prava kosovskih građana, ili ugrožavanja opštih interesa

How to report?kallxo.com provides the possibility for all Kosovo citizens to report cases of corruption, organized crime, fraud, conflicts of interest, and other cases of abuses of official capacity, neglect, inaction, infringement of rights of Kosovo citizens, or infringement of general interests