E verifikuar

Ne gjykatat tona shpallen konkurset edhe pse puntoret jane duke punuar

  • Prishtinë
  • Gjyqësi
  • 03.04.2013

..shpallet konkurs edhe pse puntoret jane duke punuar e ato shpallen veq sa per sy e faqe e per tju hedhur popullit hi syve. Se kjo papunesi eshte shume e madhe ne Kosove e populli i shkrete presin drejtesi. Vitin e kaluar jam hy ne 34 intervista po nuk jam pranuar askund neper gjykata te ndryshme.. po kot eshte.. a Sot me daten XX 2013 kam hy ne nji interviste dhe mendova qe me ne fund po me ndigon fati me hy ne pune.. se kjo ka qene intervisa e dyte se te shkrim e kisha kalu! Po cfare te shihja ne koridoret e NN.. kishte shume kandidat qe i kishn pas ftu per inetrviste me goje dhe aty treguan qe paska kandidat/e qe qenkan duke punuar. Veq nga diversioni i kundervajtjes kane qene 5 kandidate se jane duke punuar dhe te gjitha ato jane te afermit e gjyqtarwve.. a neve qe nuk kemi askend qe punojne neper gjykate, as qe vijme ne konsiderate. Ju lutem qe ta hulumtoni kete dukuri negative

Kallxo.com Platforma online www.kallxo.com është projekt i përbashkët i organizatave Internews Kosova, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese dhe Agjensionit Kundër Korrupsion, i mbështetur financiarisht nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim UNDP. Platforma ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës, apo rrezikimit të interesave të përgjithshme. Identiteti i qytetarëve të cilët raportojnë do të mbetet konfidencial dhe do të ruhet nga ekipi i www.kallxo.com, pa marrë parasysh a i kanë dhënë apo jo këta qytetarë shënimet lidhur me identitetin e tyre

Si të raportojmë? KALLXO ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës

Kako da prijavimo?KALLXO pruža mogućnost svim građanima Kosova da prijavljuju slučajeve korupcije, organizovanog kriminala, prevare, sukoba interesa, kao i sve druge slučajeve zloupotrebe službenog položaja, nemara, nerada, ugrožavanja prava kosovskih građana, ili ugrožavanja opštih interesa

How to report?kallxo.com provides the possibility for all Kosovo citizens to report cases of corruption, organized crime, fraud, conflicts of interest, and other cases of abuses of official capacity, neglect, inaction, infringement of rights of Kosovo citizens, or infringement of general interests