E verifikuar

Vjedhje

  • Fushë Kosovë
  • Polici
  • 14.04.2013

Pershendetje, jam nje qytear i komunes NN, perkatsisht i fshatit NN. Me pelqej emisioni juaj i cili u publikua sot ne RTK, perkatsisht me daten 14.04.2013, i cili ishte fokusu kryesisht per vjedhjet qe jane duke u bere ne shtepi. Ne fshatin tone ndodhin shume vjedhje te renda ku ka raste gjate vjedhjes ka pasur edhe viktima. Une kerkrkoj në qofse se ka mundesi te vini dhe te intervistoni qe veq kohen e fundit kane ndodhur shume thyrje te shtepive ku kryeresit e vepres jane te njohur dhe policia nuk i nderrmarrin hapat e duhur. Ka raste ku qytetarwt kane treguar per rastet ne fjal dhe per ata qytetar tash jeta e tyre eshte ne rrezik sepse dikush nga policia e ka keqperdorur te miren e qytetarve. Kisha ba apel nga ju qe te vini dhe te intervistoni ku ka shume familje qe u kane ndodhur vjedhje kohve te fundit. Njeri prej qytetarve qe me ka kushtuar nje informate jam edhe vet.. per ate arsye s'po bej publike emrin dhe mbiemrin.. ju pergzoj per emisionin qe ishte shume fenomenal. Suksese ne te ardhmen..

Kallxo.com Platforma online www.kallxo.com është projekt i përbashkët i organizatave Internews Kosova, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese dhe Agjensionit Kundër Korrupsion, i mbështetur financiarisht nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim UNDP. Platforma ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës, apo rrezikimit të interesave të përgjithshme. Identiteti i qytetarëve të cilët raportojnë do të mbetet konfidencial dhe do të ruhet nga ekipi i www.kallxo.com, pa marrë parasysh a i kanë dhënë apo jo këta qytetarë shënimet lidhur me identitetin e tyre

Si të raportojmë? KALLXO ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës

Kako da prijavimo?KALLXO pruža mogućnost svim građanima Kosova da prijavljuju slučajeve korupcije, organizovanog kriminala, prevare, sukoba interesa, kao i sve druge slučajeve zloupotrebe službenog položaja, nemara, nerada, ugrožavanja prava kosovskih građana, ili ugrožavanja opštih interesa

How to report?kallxo.com provides the possibility for all Kosovo citizens to report cases of corruption, organized crime, fraud, conflicts of interest, and other cases of abuses of official capacity, neglect, inaction, infringement of rights of Kosovo citizens, or infringement of general interests