E verifikuar

Dua te te transmetoj nje hall te nje kusheririt tim

 • Gjilan
 • Gjyqësi
 • 15.04.2013

Pershendetje z. Faik, Dua te te transmetoj nje hall te nje kusheririt tim, eshte 69 vjecar, dhe eshte ne gjyq qe 8 vjet, kunder spitalit rajonal. Doktori nga ky spital i ka bere nje operacion ne gisht, dhe ia ka kalbur gishtin, mjeket e KFOR-t Suedez ia kane ampotu Gishtin. Gjykata nuk po i bene qare, po e zhagite qe 8 vite rasin e tij kunder spitalit, dhe nuk i sjell vendim te prere. Gjykimi i radhes eshte pasneser ne ora 9 mengjes me 17 Prill. Ky Zoteria, deshiron qe te publikon padrejtesine qe po i behet ne emisionin "drejtesia ne kosove" ose Jeta ne Kosove. Te lutem me thuaj a keni mundesi qe ta kontaktoni kete zoteriun dhe te shihni cili eshte halli i tij. Ky deshiron me shume te jete ne Drejtesia ne Kosove. Me shume nderime,

Komentet

 • meti 2013-05-28 10:27:57
  Pershendetje. Pas raportimit tuaj ne kallxo.com ne kemi realizuar kete reportazhe ne gazete. Faleminderit edhe nje here edhe ju inkurajojme prape te na shkruani ne te ardhmen per problemet tuaja. http://gazetajnk.com/?cid=1%2C1018%2C5674
 • Bexhet 2013-05-09 12:45:59
  Tungatjeta. Pasi qe edhe ne lexuesit mund te kontribuojme ne zbardhjen e rasteve te korrupcionit, thashe tua jap nje informacion qe eshte 100% i vertete se perndryshe nuk ju kisha shkru fare. Fjala eshte per nje gjykates nga Gjilani me emrin NN qe punon ne gjykaten themelore, i cili per nje kohe te shkurte u pasurua ne menyre te paligjshme. I njejti, mbrenda dy viteve ka "blere" tete banesa ne NN, si ashtu edhe nje banese dhe nje shtepi dykatshe si dhe nje veture"dhurate" nga nje "klient". Keto informata qe po ju servojme jane te verteta se vijne nga nje i afert i Gjykatsit, kurse juve ju mbetet te beni gazetari hulumtuese edhe te zbardhni kete raste se vertete korrupcioni ka kapluar tere sistemin tone gjygjesor. Pershendetje..
 • Muhamet Hajrullahu 2013-05-08 05:42:16
  Faleminderit shume per informaten tuaj. Ne jemi duke hulumtuar kete raste, edhe ne momentin qe mundemi me verifiku, do t'ju njoftojme publikisht.

Lini koment

Kallxo.com Platforma online www.kallxo.com është projekt i përbashkët i organizatave Internews Kosova, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese dhe Agjensionit Kundër Korrupsion, i mbështetur financiarisht nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim UNDP. Platforma ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës, apo rrezikimit të interesave të përgjithshme. Identiteti i qytetarëve të cilët raportojnë do të mbetet konfidencial dhe do të ruhet nga ekipi i www.kallxo.com, pa marrë parasysh a i kanë dhënë apo jo këta qytetarë shënimet lidhur me identitetin e tyre

Si të raportojmë? KALLXO ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës

Kako da prijavimo?KALLXO pruža mogućnost svim građanima Kosova da prijavljuju slučajeve korupcije, organizovanog kriminala, prevare, sukoba interesa, kao i sve druge slučajeve zloupotrebe službenog položaja, nemara, nerada, ugrožavanja prava kosovskih građana, ili ugrožavanja opštih interesa

How to report?kallxo.com provides the possibility for all Kosovo citizens to report cases of corruption, organized crime, fraud, conflicts of interest, and other cases of abuses of official capacity, neglect, inaction, infringement of rights of Kosovo citizens, or infringement of general interests