E verifikuar

Kanalizimet ne Ferizaj

  • Ferizaj
  • Kuvendi komunal
  • 27.04.2012

Pershendetje, jom nga Ferizaji dhe ndegjova ne emisionin e juaj , ''jeta ne kosove'' ne fushaten e ferizajit, gjeja se kanalizimit pi bajshin edhe naper fshatrra, a une jom i ferizajit , a kanilizim nuk kam edhe uje sjelles. Une jom ne Rrugen Rexhep Bislimi ne anen te Eli-Abit , jena 5 shtepi qe pagujm qira ne tatime lokale edhe ne prone, eshte qellimi se po bejne genjeshtrra te medhaja te popullata.Edhe hala jam pa kanalizim edhe uje sjelles, edhe ata me flasin per fshatrra. Te pershendes shum , kalofshi mir , qekaq prej meje. Emisioni juaj me pelqen shum. Shum jom percjelles.

Komentet

  • bahri 2014-04-30 14:08:55
    une jeti punoi ne austri kurse shtepin ekam ne rrugen Halit geci N3 per uj ikum paguar gjith merregul une e kam laimrue per kanalizim edhe ujin vitin 2008 kurse mua ma derguan nje leter 150euro me than ata te ujsjellsit se ike kto prei vllaut tim kinse jan borgj imoqem kohes jugoslavis kuta di un dhe pytja esht ku morrin kta njerz at te dreit te veproin keshtu zdi sita quai ket veprim korrupcion apo si dhe qka meba mekta njerz

Lini koment

Kallxo.com Platforma online www.kallxo.com është projekt i përbashkët i organizatave Internews Kosova, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese dhe Agjensionit Kundër Korrupsion, i mbështetur financiarisht nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim UNDP. Platforma ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës, apo rrezikimit të interesave të përgjithshme. Identiteti i qytetarëve të cilët raportojnë do të mbetet konfidencial dhe do të ruhet nga ekipi i www.kallxo.com, pa marrë parasysh a i kanë dhënë apo jo këta qytetarë shënimet lidhur me identitetin e tyre

Si të raportojmë? KALLXO ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës

Kako da prijavimo?KALLXO pruža mogućnost svim građanima Kosova da prijavljuju slučajeve korupcije, organizovanog kriminala, prevare, sukoba interesa, kao i sve druge slučajeve zloupotrebe službenog položaja, nemara, nerada, ugrožavanja prava kosovskih građana, ili ugrožavanja opštih interesa

How to report?kallxo.com provides the possibility for all Kosovo citizens to report cases of corruption, organized crime, fraud, conflicts of interest, and other cases of abuses of official capacity, neglect, inaction, infringement of rights of Kosovo citizens, or infringement of general interests