E verifikuar

Infrastruktura rrugore ne Rajonin e Gjilanit

  • Gjilan
  • Qeveri
  • 29.04.2012

Rëndësia e rrjetit rrugor dhe ndikimi i tij në zhvillimin ekonomik është një çështje që konsiderohet shumë e rëndesishme. Gjithashtu, nëse marrim parasysh rritjen e popullsisë dhe numrin e mjeteve motorike ne Kosovë por ne veqanti ne Rajonin e Gjilanit, situate aktuale e infrastructures rrugore paraqet një situatë shumë të mjerë. Sa i përket rrugës Rajonale: Gjilan – Ferizaj, është në gjendje të mjerueshme, në vende-vende ka vrima te fella deri në meter. Nuk kuptoj se pse kryetaret e këtyre komunave nuk bëjn presion politik mbi qeverin qendrore… gjendja aktuale e kesaj rruge eshte katastrofike, e pa-pranueshme dhe e pa-justifikueshme. Tani kur ndodhemi mbi 12 vite pas lute dhe 4 vite shtetesi, kjo rrug e lirise duhet te ze prioritet dhe te sigurohen fonde per ndertimin e nje autostrade me standard europjane. Nuk ka tjeter alternative – kjo eshte zgjedhja te cilen qytetaret qe frekuentojn keto qytete kerojne. Ne po te njejtin status eshte edhe Gjilan - Prishtine; Gjilan - Bujanoc...

Komentet

  • Bujar 2013-11-07 16:59:31
    Deshta te ja perkujtoj kryetarit te ndeuar NN se pse e ka humbur peshen e tij ne AA si qytetar dhe si kryetar. Ne zgjedhjet e kaluara ishte po ky qe fitoi pushtetin sepse njerzit e kane njohur si njeri te mire dhe biznesmen nga qyteti, ne momentin qe mori postin e te partit te qytetit humbi besimi e gjitha shkaku i partise se tij qe nuk ka investuar fare ne NN, dhe lirisht mund te themi qe NN mbahet nga diaspora jo nga organet komunale/qeveritare se po te kishim mbet per keto te fundit kishim perfunduar ne ferr. Perpos qe po shkojne milionat neper qytete tjera siq eshte ndertimi i autostrades per VV, fillimi per autostraden XX dhe punimet qe jane duke ndodhur ne rruget rajonale QQ, II. Ne kete rast vetem AA po mbetet i anashkaluar ne te gjitha projekete e qeverise dhe mu kjo eshte arsyeja qe nuk duhet te votohet partia e tij qofte si komune apo si qeveri. Sa i perket gjendjes se rrugeve dhe infrastruktures ne qytetin e AA te NN gjendja eshte shume e mjerueshme, njera nder to dhe rrruga ku une banoj qe 20 vite eshte lagje por ende eshte pa infrastrukture elementare. Nganjeher me shkon ndermend ta padis kryetarin per degradimin qe ka bere qytetit mirepo nuk besoj qe padia i kryen pune pasi te gjithe i ka shoke ne gjykate....
  • Gazi 2013-10-16 13:43:58
    Kjo pytje eshte per qemajl mustafen me taksat e qytetar te gjilanit drenica u ndertua.

Lini koment

Kallxo.com Platforma online www.kallxo.com është projekt i përbashkët i organizatave Internews Kosova, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese dhe Agjensionit Kundër Korrupsion, i mbështetur financiarisht nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim UNDP. Platforma ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës, apo rrezikimit të interesave të përgjithshme. Identiteti i qytetarëve të cilët raportojnë do të mbetet konfidencial dhe do të ruhet nga ekipi i www.kallxo.com, pa marrë parasysh a i kanë dhënë apo jo këta qytetarë shënimet lidhur me identitetin e tyre

Si të raportojmë? KALLXO ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës

Kako da prijavimo?KALLXO pruža mogućnost svim građanima Kosova da prijavljuju slučajeve korupcije, organizovanog kriminala, prevare, sukoba interesa, kao i sve druge slučajeve zloupotrebe službenog položaja, nemara, nerada, ugrožavanja prava kosovskih građana, ili ugrožavanja opštih interesa

How to report?kallxo.com provides the possibility for all Kosovo citizens to report cases of corruption, organized crime, fraud, conflicts of interest, and other cases of abuses of official capacity, neglect, inaction, infringement of rights of Kosovo citizens, or infringement of general interests