Provjereno

Ujrat e zeza dhe kanalizimi

  • Štimlje
  • Skupština opštine
  • 09.09.2012

Po ju drejtohem me vonese, nuk e kam pare kete realizim me heret mirepo shpresoj t'ju sherbejne keto foto dhe informata ne te ardhmen. Shikoni fotot si duhet komuna NN kur ka reshje shiu dhe kur ka reshje bore, keto foto qe te gjitha jane bere ne vitin 2012,shikoni premtimet e kryetarit tone te 'famshem'. Mereni me mend, drejtori i shtepise se shendetit ne Komune eshte Ekonomist i diplomuar NN ( i njohur me nofken ....) Katastrofe, sa per arsim eshte e vertet qe njer te pa kualifikuar jane ne disa vende pune ose ma mire me thane kane vetem fakultet te regjistruara dhe zhvillojne aktivitete mesimore. Cka eshte ma e keqja e krejt kesaj eshte qe keta ma's pari nuk kane kulture per vehte e lere per me i dhane dikujt tjeter.

Kallxo.com Platforma online www.kallxo.com është projekt i përbashkët i organizatave Internews Kosova, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese dhe Agjensionit Kundër Korrupsion, i mbështetur financiarisht nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim UNDP. Platforma ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës, apo rrezikimit të interesave të përgjithshme. Identiteti i qytetarëve të cilët raportojnë do të mbetet konfidencial dhe do të ruhet nga ekipi i www.kallxo.com, pa marrë parasysh a i kanë dhënë apo jo këta qytetarë shënimet lidhur me identitetin e tyre

Si të raportojmë? KALLXO ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës

Kako da prijavimo?KALLXO pruža mogućnost svim građanima Kosova da prijavljuju slučajeve korupcije, organizovanog kriminala, prevare, sukoba interesa, kao i sve druge slučajeve zloupotrebe službenog položaja, nemara, nerada, ugrožavanja prava kosovskih građana, ili ugrožavanja opštih interesa

How to report?kallxo.com provides the possibility for all Kosovo citizens to report cases of corruption, organized crime, fraud, conflicts of interest, and other cases of abuses of official capacity, neglect, inaction, infringement of rights of Kosovo citizens, or infringement of general interests