Provjereno

Nxenesit detyrohen te japin para

  • Pec
  • Obrazovanje
  • 26.09.2012

Ne shkollen " NN " ne komunen NN,ndodhin gjera te pazakonshme.arsimtaret e shkolles i kan detyruar femijwt qe ta dergojn nga 1€ dhe te ju behet nga njw pagw puntoreve te pastrimit (kurirave) pasi qw ata nuk po i paguaka ministria dhe kan mbetur qe dy muaj pa paga. Kwtw do ta quaja nje histori tagjiko-komike e cila nuk do ti kishte ndodhur as ne Afganistan. Arsimtaret si "edukator" qe jan me mir do te kishte qene ti qesin nga 1€ nga xhepat e tyre te cilet marrin nga nje pagw se sa nxenesit te cilet nuk kan qe ta blejne ndoshta as nje kifle per mengjes dhe mesojn me barkun e zbrazet 6 orw. Kur e kam pyetur vajzen se si ju eshte drejtuar kujdestari, ajo me ka thene keshtu: "komuna ka kerkuar qe nxenesit te qesin parat dhe te ja u bejnw pagat". QESHARAKE POR E VERTET!!!

Komentari

  • Fatmir Aliu 2012-12-20 23:35:55
    I/E nderuar, Falemnderit per informaten qe zgjodhet ta ndani me ne. Pas denoncimit tuaj, ekipet tona te hulumtuesve kane konfirmuar raportimin tuaj, dhe nga kjo i kane tregu opinionit problemin ne komunen tuaj. Per me teper, mund te lexoni ne kete nyje: http://www.gazetajnk.com/index.php?cid=1,1018,3364 Miqesisht, F. Aliu

Ostavite komentar

Kallxo.com Platforma online www.kallxo.com është projekt i përbashkët i organizatave Internews Kosova, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese dhe Agjensionit Kundër Korrupsion, i mbështetur financiarisht nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim UNDP. Platforma ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës, apo rrezikimit të interesave të përgjithshme. Identiteti i qytetarëve të cilët raportojnë do të mbetet konfidencial dhe do të ruhet nga ekipi i www.kallxo.com, pa marrë parasysh a i kanë dhënë apo jo këta qytetarë shënimet lidhur me identitetin e tyre

Si të raportojmë? KALLXO ofron mundësinë për të gjithë qytetarët e Kosovës që të raportojnë rastet e korrupsionit, krimit të organizuar, mashtrimit, konfliktit të interesit si dhe të gjitha rastet e tjera të keqpërdorimit të pozitës zyrtare, neglizhencës, mospunës, rrezikimit të të drejtave të qytetarëve të Kosovës

Kako da prijavimo?KALLXO pruža mogućnost svim građanima Kosova da prijavljuju slučajeve korupcije, organizovanog kriminala, prevare, sukoba interesa, kao i sve druge slučajeve zloupotrebe službenog položaja, nemara, nerada, ugrožavanja prava kosovskih građana, ili ugrožavanja opštih interesa

How to report?kallxo.com provides the possibility for all Kosovo citizens to report cases of corruption, organized crime, fraud, conflicts of interest, and other cases of abuses of official capacity, neglect, inaction, infringement of rights of Kosovo citizens, or infringement of general interests